Akustikplader

Effektiv støjdæmpning i forskellige miljøer

Akustikløsninger

Effektiv støjdæmpning i forskellige miljøer

Væg- og lofts akustiksystem: I større lokaler med hårde overflader, såsom køkken alrum, reflekterer lyden fra lofter, gulve og vægge. Det giver støj, høje lyde, forstyrrende ekkoer og en lang efterklangstid. I en bolig, en institution eller lign., gælder det om at have en kort efterklangstid, så lyden er tydelig og man kan høre, hvad hinanden siger. Det gælder derfor om at tilføre bløde flader, der kan absorbere lyden, så den ikke kastes videre rundt, men bliver stoppet. Summen af alle reflekterende lyde giver et samlet støjniveau, der er højere end den enkelte lyd, og der er derfor behov for at absorbere lyden igennem en støjdæmpning.

Der er mange gode grunde til at anvende støjdæmpning. Det kan bl.a. være:

Privat: En god lydisolation giver dig og dem omkring dig mulighed for et mere privat hjem eller (opholdssted). At kunne have god kommunikation i hjemmet eller på arbejdspladsen uden at skulle bekymre sig om nysgerrige naboer eller lign. giver automatisk en følelsen af ro og komfort.

Sundhed: Vidste du, at kontinuerlig baggrundsstøj kan påvirke dit helbred? Hvis en person udsættes for meget støj i løbet af en hel dag eller nat, kan dette have stor indflydelse på helbredet. Der er mange, der rapporterer hjerteproblemer hver dag på grund af for meget støj. Dette påvirker ikke kun os mennesker, men også vores kære firbenede venner.

Forbedret livskvalitet: Du har måske lært, at lyd er en akustisk energi, og som enhver anden form for energi kan rejse udefra og gennem både vægge og døre. Kunsten med god lydisolering er at forstå, hvordan denne energi fungerer, så du kan være sikker på hele tiden at lukke den ude

Sikkerhed: Uanset om du er hjemme eller på kontoret, hvor mange gange om dagen kommunikerer du omkring emner, som ingen andre burde vide om? Måske er det noget vigtigt i din familie eller om et problem, du har med en god kunde hos dig. Med lydisolering kan du forhindre andre i at få oplysninger, der kun er beregnet til dig og dine nærmeste.

Landsdækkende service Støjakustik er landsdækkende leverandører af akustikløsninger til både industri, institutioner og private hjem. Derudover løser vi opgaver i både Danmark, England, Tyskland, Polen, Tjekkiet, Rusland og Holland, og har professionelle samarbejdspartnere i ind- og udland, som leverer markedets bedste støj- og akustikprofiler.

Kontakt os på nedenstående oplysninger og hør mere omkring vores væg- og lofts akustiksystemer. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser samme dag.

Støjvægge

Akustik løsninger

Støjkabiner

Lydteknisk godkendte

støjpaneler

 

Service & Støjdæmpning ApS

Holmhuse 2, DK-7860 Spøttrup

+45 53 74 80 02