Støjakustik

Om Os

Profil:

Støjakustik leverer støjdæmpning og akustikløsninger til industri, den offentlige sektor og til private.

Vi har 30 års erfaring og anvendes som specialister og rådgivere inden for alle grene af støj- og akustikløsninger.

Vi tager ansvar for alle processer fra opmåling, over montage til det færdige projekt. Hos os er et ord, et ord. Det betyder, at projektet altid leveres til aftalt tid.

 

En global partner

Støjakustik løser både opgaver i Danmark, England, Tyskland, Polen, Tjekkiet, Rusland og Holland. Vi har professionelle samarbejdspartnere i ind- og udland, som leverer markedets bedste støj- og akustikprofiler. Profiler som er prisattraktive, og som altid vælges på baggrund af en grundig analyse af behov og løsningskrav. En analyse der enten foretages af os eller af kundens rådgivere.

 

Støjakustik giver garanti

Støjakustik lever af tilfredse kunder. Vi har et højt serviceniveau, en høj kvalitet, og så er vi gode til at afkode kundens behov. Det er vigtigt for os, at løsningen både dæmper lyden til det aftalte niveau og bliver en naturlig del af produktionsmiljøet, så effektivitet og arbejdsmiljø er i højsæde. Vi er vestjyder og kun tilfredse med det bedste. Derfor giver vi også garanti på de støjløsninger, vi leverer. Hvis ikke støjreduktionen er opnået til det aftalte niveau, laver vi de ændringer, der skal til, så kravene opfyldes. Det kalder vi sund fornuft.

 

Markante kunder

Støjakustik arbejder for markante kunder som Grundfos, Danfoss, Tulip, Glud & Marstrad, Velux m.fl. Vores kunder er altid vores fokus, og det gælder både de mindre og de store kunder.

Brødrene Støj

Tom og Ole Jensen er brødre og ejerne af Støjakustik.

De er de førende støjspecialister i Danmark. Med 25 års erfaring i støjreduktionsløsninger og med referencer som Velux, Glud & Marstrand, Grundfos, Johnson Controls, Cheminova, Novo Nordisk, Danfoss samt en lang række internationale kunder i Tyskland, England, Polen, Tjekkiet, Rusland og Holland er der ikke nogen støjreduktionsopgave, der ikke kan løses af Støjakustik.

Tom og Ole arbejder efter mantraet: En aftale er en aftale. Det betyder, at leveringstid altid overholdes, ligegyldigt om det betyder både dage og nætter.

En støjreduktionsopgave starter altid med en indgående dialog med kunden, hvor fleksibilitet og det at lytte til kunden er vigtige nøgleord.

Det startede et helt andet sted Tom og Ole Jensen er startet med en håndværksmæssig uddannelse. Siden byggede de begge huse i Tyskland og siden blev de begge ansat ved en konkurrerende virksomhed inden for støjreduktion i Danmark. Efter ca. 15 år startede de Støjakustik.

Bent Larsen,

Sikkerhedsleder, Glud & Marstrand:

 

“Vi har brugt Tom og Ole i mange år.

De er fleksible og meget løsningsorienterede.

Vi føler os godt rådgivet og i gode hænder”

Lydteknisk godkendte

støjpaneler

 

Service & Støjdæmpning ApS

Holmhuse 2, DK-7860 Spøttrup

+45 53 74 80 02