Støjkabiner

Indkapsling af maskiner og værkstedskontorer

Støjkabiner, der gør arbejdsdagen nemmere!

Helt koncentreret løser du endelig en opgave, du har brugt lang tid på at udføre. Du er lige rundt om hjørnet, men pludselig hører du en høj lyd, der vækker dig og trækker dig langt væk fra den opgave, du lige lavede. Du ser dig omkring og beslutter dig for at tage en ny kop kaffe, inden du vender tilbage til det sted, du sidst var.

Uønsket støj findes på mange arbejdspladser og påvirker enhver medarbejder i det omfang, det kan være sværere at udføre arbejdet og opgaverne. Arbejdsgiveren er ansvarlig for at skabe et godt arbejdsmiljø, hvor du sikkert kan udføre dine opgaver på en god og effektiv måde, der ikke påvirker dit helbred.

Ville det ikke være dejligt, hvis du havde mulighed for at isolere arbejdsområder, der producerer meget støj? På den måde distraheres andre afdelinger ikke af arbejdsopgaver, der kommer fra et andet område i samme virksomhed. Vi er glade for at kunne meddele dig, at dette er helt muligt i dag!

Med støjkabiner kan du isolere maskiner og værkstedskontorer på en god måde for at skabe et bedre arbejdsmiljø.

Til meget støjende maskiner og til værkstedskontorer, som er placeret i produktionen anbefaler vi Støjakustik sandwichpaneler. Panelerne er 60 cm brede og lagerføres i forskellige længder. Det er en professionel og fleksibel løsning, hvor maskinen eller kontoret indkapsles. Panelerne sættes nemt sammen i et han- og hunsystem og kan nedtages og genbruges til andre maskiner/formål, hvis behovet opstår.

Sandwichpanelerne kan bygges sammen med Støjakustik’s system af aluminiumsvinduer og døre samt porte og sluser. Systemet konstrueres, så det er nemt at aftage fag i forhold til rengøring, og således at produktionen fortsætter uændret trods indkapslingen.

Støjvægge

Akustik løsninger

Støjkabiner

 

 

 

Lydteknisk godkendte

støjpaneler

 

Service & Støjdæmpning ApS

Holmhuse 2, DK-7860 Spøttrup

+45 53 74 80 02